Nieuws

Kaartverkoop Feyenoord – PSV start zaterdag

on

Feyenoord start zaterdag 16 november aanstaande met de kaartverkoop voor de thuiswedstrijd tegen PSV. Het duel met de Eindhovenaren wordt gespeeld op zondag 15 december (aanvang 14:30 uur). In dit bericht lees je meer informatie over de kaartverkoop.

Voorrangsperiode
Seizoenkaarthouders, Legioen-leden en Junioren Kameraadjes krijgen voorrang op de kaartverkoop. Deze voorrangsperiode start aanstaande zaterdag om 9:00 uur en eindigt op woensdag 20 november om 17:59 uur. Nog geen lid maar wel profiteren van de voorrangsperiode voor Feyenoord – PSV? Word dan vóór vrijdag 15 november lid van Het Legioen of Feyenoord Juniorclub Kameraadjes.

Kaartverkoopinformatie
Seizoenkaarthouders mogen per seizoenkaart één kaart bijkopen voor Feyenoord – PSV. Voor Legioen-leden en Junioren Kameraadjes geldt dat ze twee kaarten kunnen kopen. Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf € 33,50. Voor kinderen op gezinsvakken zijn tickets verkrijgbaar vanaf € 16,50.

De kaartverkoop loopt volledig via de Online Ticketshop van Feyenoord. Zorg vooraf dat je kunt inloggen, om problemen tijdens de start van de kaartverkoop te voorkomen. Om aankooprecht van elkaar over te nemen kun je snel en makkelijk mede-kameraden koppelen in de ticketshop onder ‘Kameraden koppelen’ wanneer je bent ingelogd.

Vervolg kaartverkoop
Wanneer er na de voorrangsperiode nog kaarten beschikbaar zijn, dan gaan deze vanaf woensdag 20 november uur in de verkoop. Alle supporters komen dan in aanmerking om vanaf 18:00 uur kaarten te kopen voor de topper in De Kuip. Ook dan kunnen er maximaal twee kaarten per supporter worden gekocht.

Alle verkoopfases, prijzen en overige informatie hierover vind je hier. Voor vragen kun je terecht bij Service & Tickets.

Bron: Feyenoord.nl

You must be logged in to post a comment Login