Nieuws

Kaartverkoop Feyenoord -IF Elfsborg start zaterdag om 9:00u

on

Na de prachtige overwinning van gisteren, gaat het Europese avontuur verder. Feyenoord is nog één ronde verwijderd van de groepsfase van de Europa Conference League. In de play-off ronde van het toernooi wacht een dubbele ontmoeting met het Zweedse IF Elfsborg. De wedstrijd in De Kuip wordt gespeeld op donderdag 19 augustus om 20:00 uur. Ben jij er weer bij?

Voorrang kaartverkoop
Als seizoenkaarthouder heb je recht op voorrang bij de kaartverkoop voor deze Europese wedstrijd. Deze voorrangsperiode start zaterdag 14 augustus om 09:00 uur en duurt tot maandag 16 augustus 18:00 uur.
Let op: jouw seizoenkaart is niet geldig voor deze wedstrijd. Neem onderstaande informatie goed door:

  • Voorrang kaartverkoop start op zaterdag 14 augustus vanaf 09:00 uur;
  • Je kunt een onbeperkt aantal kaarten kopen;
  • De voorrangsperiode voor het kopen van kaarten duurt tot maandag 16 augustus 18:00 uur.
  • Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf €12,50;
  • Kaarten voor de gezinsvakken Z1-Z4 zijn verkrijgbaar vanaf €2,50.

Toegang stadion
Voor het bezoeken van deze wedstrijd dien je naast een geldig wedstrijdticket ook in het bezit te zijn van een coronatoegangsbewijs. Dit kan in de vorm van een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud, herstelbewijs (maximaal 6 maanden oud) of een vaccinatiebewijs (geldig vanaf veertien dagen na volledige vaccinatie). Deze kunnen worden aangemaakt via de CoronaCheckApp of via Coronacheck.nl. Voor supporters onder de 13 jaar volstaat een wedstrijdticket om binnen te komen. Mondkapjes en het houden van 1,5 meter afstand zijn niet verplicht.

Praktische informatie
Evenals bij de Europese thuiswedstrijd tegen FC Luzern zullen er ook bij Feyenoord – IF Elfsborg netten geplaatst worden rondom het veld. De Willem van Hanegem parterre en tweede ring blijft gesloten. Vakken PP, OO, CC en DD Olympiatribune blijven tevens gesloten.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply