Nieuws

Kaartverkoop Feyenoord – Hoek begint donderdag

on

De kaartverkoop voor de wedstrijd Feyenoord – HSV Hoek in de 3de ronde van de KNVB beker gaat aanstaande donderdag (10 oktober) om 9.00 uur van start voor Seizoenkaarthouders en Legioen Clubkaarthouders. Een week later start op 17 oktober om 9.00 uur de vrije verkoop. De wedstrijd tegen HSV Hoek is niet inbegrepen in de seizoenkaart.

Voor alle vakken geldt een eenheidsprijs van € 10,- per kaart. Seizoenkaarthouders en Legioen Clubkaarthouders krijgen tijdens de voorrangsperiode € 2,50 korting. Feyenoord brengt in eerste instantie alleen kaarten voor vakken op de 1e ring en de parterres in de verkoop (met uitzondering van vak V V). Voor seizoenkaarthouders is het daarom niet mogelijk om hun eigen plaats terug te kopen.

Kaarten zijn te koop via Internet en TicketBox. Voor kaarten die gekocht worden bij TicketBox wordt per kaart een toeslag van € 2,50 in rekening gebracht. Kaarten voor het gezinsvak, de invalidenvakken en de blindentribune zijn telefonisch verkrijgbaar bij Feyenoord Service & Tickets via 0900-1908 (€ 0,15 p/m).

Kijk voor meer informatie en om direct kaarten te bestellen op www.feyenoord.nl/tickets.

Bron: Feyenoord.nl

You must be logged in to post a comment Login