Nieuws

Kaartverkoop Feyenoord – Besiktas begint woensdag

on

De definitieve speeldatum van de thuiswedstrijd van Feyenoord tegen Besiktas in de voorronde van de Champions League is bekend. Het eerste duel van de dubbele ontmoeting met de Turkse topclub is vastgesteld op woensdag 30 juli aanstaande. De aftrap in De Kuip is die avond om 20.00 uur.

De kaartverkoop voor de thuiswedstrijd tegen Besiktas gaat morgen (woensdag) om 9.00 uur ’s ochtends van start voor Legioen Clubkaarthouders. Zij hebben voorrang tot aanstaande zaterdag. Vanaf die dag (9.00 uur) kunnen Clubkaarthouders een kaart aanschaffen voor het duel in De Kuip. Per (Legioen) Clubkaart kan één kaart worden gekocht. Kaarten zijn verkrijgbaar via TicketBox en online op de website van Feyenoord, vanaf 28,50 euro per stuk. Seizoenkaarthouders hebben automatisch toegang tot deze wedstrijd. Alle uitgebreide informatie over de kaartverkoop is vanaf woensdag te lezen op www.feyenoord.nl/tickets.

Zodra er meer duidelijk is over de return tegen Besiktas in Istanboel, zal deze informatie zo snel mogelijk via deze website worden gecommuniceerd.

Bron: Feyenoord.nl

20140722-173533-63333367.jpg

You must be logged in to post a comment Login