Nieuws

Kaartverkoop Feyenoord – AZ van start gegaan 

on

Leden van Het Legioen kunnen vanaf vandaag (woensdag) een kaart kopen voor de thuiswedstrijd van Feyenoord tegen AZ. De kaartverkoop voor het duel op zondag 25 oktober in De Kuip (aanvang 16.45 uur) is vanaf 9.00 uur van start gegaan.
Kaarten voor Feyenoord – AZ zijn enkel te koop via internet, vanaf 26 euro per stuk. Er geldt geen clubkaartverplichting. De vrije verkoop gaat aanstaande zaterdag 12 september vanaf 9.00 uur van start. Alle verkoopinformatie en de mogelijkheid om direct een kaartje te bestellen vind je op www.feyenoord.nl/tickets.
Vóór de ontmoeting met de Alkmaarders speelt Feyenoord nog drie keer thuis. Komende zondag (13 september om 14.30 uur) neemt de ploeg van Giovanni van Bronckhorst het op tegen Willem II, terwijl eind deze maand PEC Zwolle tweemaal naar De Kuip komt. Op donderdag 24 september is de inzet een plaats in de volgende ronde van het bekertoernooi, drie dagen later (zondag 27 september) treffen Feyenoord en PEC elkaar in competitieverband. Ook voor deze wedstrijden zijn nog kaarten verkrijgbaar, dus verzeker jezelf snel van een plek in De Kuip!

Bron: Feyenoord.nl

  

You must be logged in to post a comment Login