Nieuws

Kaartverkoop Fc Porto ‘uit’ start dinsdag om 18:00u

on

De kaartverkoop voor de uitwedstrijd van Feyenoord tegen FC Porto gaat op dinsdag 15 oktober van start. Voor het slotduel in de groepsfase van de Europa League (donderdag 12 december, aanvang 21:00 uur) zijn 2.500 kaarten beschikbaar voor Feyenoord-supporters.

Verkoopfases
Tickets voor FC Porto – Feyenoord kosten € 42,- per stuk (kaartprijs circa € 39,- + € 3,- organisatiekosten). In onderstaand overzicht zie je welke kaarthouders vanaf wanneer de mogelijkheid hebben om een ticket te bestellen:

Kaartverkoopinformatie
Alle gedetailleerde kaartverkoopinformatie voor FC Porto – Feyenoord vind je hier.

Omwisselen
Kaarten worden uitgegeven in de vorm van een omwisselbiljet. Deze kan alleen in Nederland worden omgewisseld voor een toegangskaart. Let op: er kan niet worden omgewisseld voor andere supporters en omwisselen is niet mogelijk in Porto. Het is niet meer mogelijk om een uitkaart aan te vragen.

In onderstaand overzicht vind je waar en wanneer je kan omwisselen.

Aanvullend: Uitkaarthouders en seizoenkaarthouders dienen bij het omwisselen hun uit- of seizoenkaart te laten scannen en hun omwisselbiljet te tonen. Seizoenkaarthouders dienen daarnaast – evenals Legioen-leden – ook hun legitimatie te tonen.

Bus- en vliegreis FSV De Feijenoorder
FSV De Feijenoorder organiseert een vlieg- en een busreis naar Porto. Alle informatie hierover vind je hier.

Kaartverkoop Europese thuiswedstrijden
Vanaf zaterdag 19 oktober aanstaande kunnen alle supporters ook losse kaarten bestellen voor de Europa League-thuiswedstrijden tegen BSC Young Boys en Rangers FC. Alle verkoopfases, prijzen en overige informatie hierover vind je hier.

Het fotoverslag van de thuiswedstrijd tegen Fc Porto vind je hierrrr

Bron: Feyenoord.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login