Nieuws

Kaartverkoop: drie keer thuis in twaalf dagen

on

Na de interlandbreak wacht Feyenoord een periode met drie thuiswedstrijden in twaalf dagen tijd. Wil je erbij zijn? In dit bericht lees je de laatste updates over de kaartverkoop.

Feyenoord – FC Groningen | Zondag 25-11-2018, 14:30 uur
De eerstvolgende competitiewedstrijd van Feyenoord is op zondag 25 november aanstaande, als FC Groningen op bezoek komt in De Kuip. Tot dusver werden alle thuiswedstrijden in de Eredivisie gewonnen! Schreeuw jij het team naar een nieuwe zege? Kaarten koop je hier.

Feyenoord – PSV | Zondag 2-12-2018, 14:30 uur
De maand december begint voor Feyenoord met de topper tegen PSV. Alle reguliere kaarten voor het duel met de landskampioen op zondag 2 december zijn uitverkocht, maar houd de komende tijd Feyenoord Ticket Exchange goed in de gaten. Hier kunnen seizoenkaarthouders die niet naar De Kuip kunnen hun kaart voor die dag te koop aanbieden. Kijk hier voor de beschikbaarheid van kaarten. Je bezoek aan De Kuip compleet maken met een Wedstrijdpakket? Klik dan hier.

Feyenoord – VVV-Venlo | Donderdag 6-12-2018, 20:00 uur
Vier dagen na de topper tegen PSV staat de inhaalwedstrijd tussen Feyenoord en VVV-Venlo op het programma. Dit nadat het duel eerder werd gestaakt vanwege het uitvallen van de stadionlampen. Een avondwedstrijd in De Kuip, dat wil je toch niet missen? Kaarten koop je hier

Bron: Feyenoord.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login