Nieuws

KAARTVERKOOP BEKERWEDSTRIJD FEYENOORD – FORTUNA SITTARD BEGONNEN

on

De kaartverkoop voor de bekerwedstrijd tegen Fortuna Sittard is zojuist van start gegaan voor seizoenkaarthouders. Het duel in de kwartfinale van het bekertoernooi wordt gespeeld op woensdag 23 januari, aanvang 20:45 uur. In dit bericht lees je meer informatie over de kaartverkoop.

Voorrangsperiode seizoenkaarthouders
Seizoenkaarthouders krijgen als eerste en een kleine week lang de kans om hun eigen plaats terug te kopen voor de bekerwedstrijd. Van vrijdag 4 januari 18:00 uur tot woensdag 9 januari 23:59 uur is hun eigen plaats exclusief voor hen gereserveerd.

Korting
Tijdens deze voorrangsperiode profiteren seizoenkaarthouders bovendien van ongeveer 20% korting op een kaart (automatisch verrekend in de Ticketshop). Kaarten zijn beschikbaar vanaf € 18,00 per stuk. Seizoenkaarthouders worden vandaag (vrijdag) ook persoonlijk per mail geïnformeerd.

Legioen-leden en Junioren Kameraadjes
Voor leden van Het Legioen en Junioren Kameraadjes start de kaartverkoop op zaterdag 12 januari om 9:00 uur. Zij kunnen tot en met woensdag 16 januari 17:59 uur kaarten kopen voor de bekerwedstrijd. Seizoenkaarthouders kunnen hun eigen plaats in deze periode nog terugkopen. In deze periode geldt bovendien nog de vroegboekprijs.

Vervolg
Voor overige supporters gaat de kaartverkoop op woensdag 16 januari, 18:00 uur van start. Zij kunnen vanaf dat moment kaarten kopen voor de reguliere prijs, uiteraard afhankelijk van beschikbaarheid.

Alle info & prijzen
Alle informatie over de kaartverkoop voor Feyenoord – Fortuna Sittard inclusief een volledig overzicht van de prijzen per vak en per periode vind je hier.

Bron: Feyenoord.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login