Nieuws

KAARTVERKOOP BEKERDUEL MET PSV WOENSDAG VAN START

on

De kaartverkoop voor de bekerwedstrijd tussen Feyenoord en PSV gaat aanstaande woensdag 10 januari van start. Seizoenkaarthouders krijgen als eerste de kans om kaarten te kopen voor het duel in de kwartfinales van de KNVB Beker, dat op woensdag 31 januari om 20:45 uur wordt gespeeld. Hieronder vind je een overzicht van de verschillende kaartverkoopmomenten.

Seizoenkaarthouders

De bekerwedstrijd tegen PSV zit niet standaard inbegrepen bij de seizoenkaart. Wel krijgen seizoenkaarthouders als eerste de kans om hun eigen plaats terug te kopen. Deze voorrangsperiode loopt van woensdag 10 januari 09:00 uur tot en met woensdag 17 januari 23:59 uur. Kaarten zijn tijdens deze periode verkrijgbaar met vroegboekkorting, vanaf € 24,50 per stuk. Seizoenkaarthouders ontvangen op maandag 8 januari per e-mail meer informatie over het verkoopproces.

Gezinsvakken

Omdat het duel met PSV een doordeweekse avondwedstrijd is, vervallen de reguliere gezinsvakken voor deze wedstrijd. Supporters die toch met gezinskorting en vroegboekkorting met een kind of jongere de bekerwedstrijd willen bezoeken, kunnen plaatsnemen in Vak G, dat speciaal wordt ingericht als gezinsvak.

Legioen-leden en Kameraadjes

Leden van Het Legioen en Junioren (Kameraadjes van 12-14 jaar) hebben tussen zaterdag 20 januari 10:00 uur en woensdag 24 januari 18:00 uur de mogelijkheid om tegen de vroegboekprijs kaarten aan te schaffen. Op dit moment is nog niet bekend hoeveel kaarten per Legioen-lid of Junior kunnen worden aangeschaft. Ook is nog niet bekend of seizoenkaarthouders extra kaarten kunnen bijkopen. Dit wordt in een later stadium bekendgemaakt.

Overige supporters

Mochten er na de verkoopperiodes voor seizoenkaarthouders, Legioen-leden en Junioren nog kaarten over zijn, dan gaan deze op woensdag 24 januari om 18:00 uur in de verkoop voor overige supporters. Hoeveel kaarten er dan per persoon gekocht kunnen worden, zal afhankelijk zijn van de eerdere verkoopfases. De vroegboekprijs komt in deze fase te vervallen.

Bron: Feyenoord.nl

You must be logged in to post a comment Login