Nieuws

KAARTVERKOOP BEKERDUEL FEYENOORD – AJAX START VRIJDAG

on

De kaartverkoop voor de bekerwedstrijd van Feyenoord tegen Ajax gaat aanstaande vrijdag 2 oktober van start. Vanaf die dag om 9.00 uur ‘s ochtends hebben seizoenkaarthouders twee weken de tijd om hun eigen seizoenkaartplaats terug te kopen voor de Klassieker in het bekertoernooi, die op woensdag 28 oktober wordt gespeeld. Wil jij niets missen van de bekerkraker in De Kuip? Lees hieronder alles over de kaartverkoop.

Terugkopen eigen seizoenkaartplaats

Vanaf vrijdag 2 oktober om 09.00 uur kunnen seizoenkaarthouders met ruim 20% korting (korting wordt automatisch verrekend) hun eigen seizoenkaartplaats terugkopen voor Feyenoord – Ajax.

Deze voorrangsperiode loopt tot en met woensdag 14 oktober.

In die periode is de eigen stoel exclusief voor de seizoenkaarthouder gereserveerd en is er dus geen tijdsdruk op het kopen van een kaart.

Seizoenkaarthouders die op een ander vak willen plaatsnemen en/of een extra kaart willen bijkopen, kunnen dat nog niet in deze periode doen.

Alle seizoenkaarthouders ontvangen donderdagavond 1 oktober per e-mail meer informatie met betrekking tot de kaartverkoop, zoals de werkwijze voor het terugkopen van hun eigen plaats.

Het terugkopen van de eigen plaats kan alleen via www.feyenoord.nl/ticketshop.


Voorrang leden Het Legioen

Alle niet-teruggekochte seizoenkaartplaatsen gaan vanaf vrijdag 16 oktober om 09.00 uur in de verkoop voor leden van Het Legioen.

Seizoenkaarthouders kunnen, als zij hun eigen plaats niet teruggekocht hebben, twee kaarten kopen.

Seizoenkaarthouders die wel gebruik hebben gemaakt van de mogelijkheid om hun eigen plaats terug te kopen, kunnen in deze periode één kaart bijkopen.

Legioen Clubkaarthouders kunnen twee kaarten kopen.

Zowel seizoenkaarthouders als Legioen Clubkaarthouders krijgen in deze periode ruim 20% korting op hun kaart(en).

Kaarten zijn alleen online te koop via www.feyenoord.nl/ticketshop.

De voorrangsperiode voor leden van Het Legioen eindigt op dinsdag 20 oktober. Dat is ook de laatste dag waarop seizoenkaarthouders en Legioen Clubkaarthouders korting krijgen.
Nog geen lid van Het Legioen? Meld je dan uiterlijk 8 oktober aan via www.hetlegioen.nl om te profiteren van de voorrangsperiode.

Verkoop aan Clubkaarthouders

Als er na de voorrangsperiode voor seizoenkaarthouders en leden van Het Legioen nog plaatsen over zijn, gaan deze op woensdag 21 oktober om 09.00 uur in de verkoop voor Clubkaarthouders. Zij kunnen via www.feyenoord.nl/ticketshop twee kaarten kopen.

Kaartverkoopinformatie en prijzen

Kijk voor de volledige kaartverkoopinformatie en prijzen op www.feyenoord.nl/kaartverkoopinformatie.
Bron: Feyenoord.nl

  

You must be logged in to post a comment Login