Nieuws

Kaartverkoop AZ – FEYENOORD start vanmiddag 13:00u

on

Feyenoord kan voor de wedstrijd AZ – Feyenoord op zondag 1 oktober om 12:30 uur beschikken over duizend kaarten. Dat zijn 250 kaarten meer dan het aantal dat doorgaans beschikbaar is en het aantal dat AZ reglementair verplicht is om beschikbaar te stellen.

Bij elke uitwedstrijd blijkt dat het aanbod van kaarten voor Feyenoord-supporters niet voldoet aan de vraag die er vanuit het legioen bestaat. Gevolg is dat Feyenoord-supporters (vaak met succes) trachten kaarten voor vakken te bemachtigen die voor het thuispubliek bedoeld zijn. Zowel Feyenoord als AZ hopen dat het aanbieden van extra kaarten tegemoet komt aan de vraag naar kaarten vanuit de achterban en rekenen erop dat alle supporters van Feyenoord in het bezoekersvak zullen plaatsnemen.

Start kaartverkoop

Vanwege het beperkt aantal dagen dat nog resteert tot de wedstrijd vinden de verkoopmomenten voor de Diamond-, Gold- en Silvercardhouders snel achter elkaar plaats. De startdata van de kaartverkoop vind je hieronder:

• Start verkoop Diamondcardhouders: woensdag 20 september, 13:00 uur.

• Start verkoop Goldcardhouders: zaterdag 23 september, 10:30 uur.

• Start verkoop Silvercardhouders*: maandag 25 september, 18:00 uur.

*alleen als er nog kaarten resteren

Vervoersregeling

Evenals vorig jaar worden er een auto- en bus-combi aangeboden. De keuze voor de vervoersregeling is bepalend voor het vak waarin supporters zullen plaatsnemen. De 250 supporters reizend met de bus-combi nemen plaats op vak K. De 750 supporters reizend met de auto-combi nemen plaats op het ernaast gelegen vak L. Vanwege het beperkte aantal parkeerplaatsen bij het bezoekersvak zijn minimaal vier supporters per auto verplicht. Na aankoop is het ruilen van je kaart en het wijzigen van de vervoersregeling niet mogelijk.

Infomail

De opstapplaats en omwissellocatie zijn hetzelfde als vorig seizoen. De infomail over AZ – Feyenoord wordt uiterlijk vrijdagmiddag 29 september verstuurd.

Bron: Feyenoord.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login