Feyenoordinbeeld

JUSTIN BIJLOW VERLENGT CONTRACT TOT 2021

on

Feyenoord heeft het contract van Justin Bijlow opengebroken en verlengd tot medio 2021. De 18-jarige doelman beschikte in De Kuip over een verbintenis tot medio 2018. Bijlow zette donderdagmiddag in de Boardroom van Feyenoord zijn handtekening onder zijn nieuwe contract.

.
Feyenoord spreekt met de nieuwe verbintenis haar vertrouwen uit in de talentvolle jeugdinternational, die werd opgeleid binnen Feyenoord Academy. ‘Justin is een groot talent, van wie wij denken dat hij zich in de toekomst kan ontwikkelen tot eerste doelman van Feyenoord,’ zegt technisch directeur Martin van Geel. ‘Wij zullen met elkaar bekijken wat hiertoe het beste traject is, waarbij een verhuurperiode een optie kan zijn.’

.

Bijlow speelt al sinds de F-pupillen voor Feyenoord. In februari 2015 tekende hij op 17-jarige leeftijd zijn eerste profcontract bij de club. In januari van dit jaar sloot hij voor het eerst aan bij de wedstrijdselectie van Feyenoord, voor het uitduel met AZ. Bijlow maakt sinds dit seizoen vast deel uit van de eerste selectie van Feyenoord, nadat hij tijdens de Open Dag samen met aanwinsten Nicolai Jørgensen en Brad Jones uit de helikopter stapte. 

Bron: Feyenoord.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login