Nieuws

Jupiler Lague-clubs lonken naar huurdeals Feyenoorders 

on

Het is vrijwel zeker dat Feyenoord volgend seizoen niet meer in competitieverband uitkomt met het tweede elftal. Dat biedt kansen voor veel Jupiler League-clubs, die lonken naar huurdeals..

FC Den Bosch en RKC Waalwijk zijn twee clubs die openstaan voor talenten uit Rotterdam. “We hebben meerdere constructieve gesprekken gevoerd met Martin (van Geel, red.) en Eric (Gudde, red.)’, vertelt RKC-directeur Remco Oversier aan Voetbal International.

.

“Feyenoord en RKC hebben vanuit het verleden positieve ervaringen met huurspelers, waarbij Giovanni van Bronckhorst (tussen januari en juli 1994 actief als huurling in Waalwijk, red.) het mooiste voorbeeld is. Spelers kunnen zich bij ons écht ontwikkelen en beter worden. Dit hebben we in het verleden bewezen met Van Bronckhorst (foto), Jan Vertonghen en Thomas Vermaelen. Voor Feyenoord is dat dus ook interessant.”

.

Ook Den Bosch staat positief tegenover de komst van spelers die tussen de A1 en de hoofdmacht vallen. “Wij kijken zoals altijd naar dat soort elftallen, zeg maar de A-junioren en beloftenteams van alle topploegen uit de Eredivisie, maar door deze keuze zoekt Feyenoord gericht naar oplossingen en wij bekijken de mogelijkheden. Het zouden interessante spelers voor ons kunnen zijn.”

Bron: Voetbalprimeur.nl

You must be logged in to post a comment Login