Nieuws

Jubileum voor Het Legioen

on

Het Legioen bestaat zaterdag twaalf jaar. De thuiswedstrijd tegen FC Emmen staat voor een deel in het teken van het jubileum van Feyenoords officiële supportersclub.

Feyenoord kan al sinds het jaar 1908 rekenen op de onvoorwaardelijke steun van supporters. Sinds de oprichting van Het Legioen als supportersclub kunnen zij zich ook officieel verbinden aan Feyenoord. Twaalf jaar later staat de teller op ruim 66.000 leden, een aantal waar de club bijzonder trots op is.

Als dank voor de steun, betrokkenheid en loyaliteit dragen de spelers zaterdag bij de opkomst van de thuiswedstrijd tegen FC Emmen een shirt, met daarop de tekst ‘Het Legioen bedankt!’ voorop. Op de rug prijkt de naam van Het Legioen met nummer twaalf.

Voordelen Legioen-leden
Daarnaast profiteren Legioen-leden morgen van een speciale actie. Bij aanschaf van een wedstrijdshirt (thuis of uit) geldt gratis bedrukking, bovenop de 50% korting die momenteel al geldt voor de shirts. De bedrukkingsactie geldt voor de online Feyenoord Fanshop en fysieke winkels, op vertoon van een Legioenpas of seizoenkaart.

Word lid
Wil jij ook lid worden van Het Legioen? Sluit je aan en profiteer van voordelen zoals voorrang op de kaartverkoop voor thuiswedstrijden en het ontvangen van het Feyenoord Magazine (vijf edities per jaar).

Feyenoord – FC Emmen begint zaterdag om 19:45 uur. Kaarten bestellen kan hier.

Bron: FEYENOORD.nl

You must be logged in to post a comment Login