Nieuws

Joris Mathijsen terug op trainingsveld

on

Joris Mathijsen heeft zich dinsdagmiddag voor het eerst sinds zijn blessure weer op het trainingsveld gemeld. De verdediger, die in het uitduel met PSV op zondag 23 september een hamstringblessure opliep, trainde op Varkenoord deels met de groep mee. De selectie werkte onder leiding van trainer Ronald Koeman onder meer een uitgebreid positiespel af, waarbij onder meer technisch directeur Martin van Geel aandachtig toeschouwer was.

Mathijsen was blij met zijn rentree op het trainingsveld. ‘Het gaat de goede kant op’, vertelde de verdediger na afloop van de training. ‘Ik heb zelfs al een gedeelte met de groep mee kunnen doen. Het doel is om aanstaande zondag tegen FC Groningen al van de partij te zijn, mits de tests die ik de komende dagen nog onderga goed gaan. Wat dat betreft is het goed dat ik in de uitwedstrijd tegen PSV op tijd ben uitgestapt, waardoor het bij een verrekking van de hamstring is gebleven.’

In aanloop naar de uitwedstrijd tegen FC Groningen van aanstaande zondag traint Feyenoord nog driemaal. Woensdag en vrijdag traint de selectie beide dagen om 10.30 uur op Varkenoord, waarna zaterdag de laatste training op het programma staat. Deze oefensessie is besloten en daarmee niet toegankelijk voor publiek en pers.

Bron: Feyenoord.nl

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply