Nieuws

Jørgensen zou momenteel geen andere club weten waar hij liever voetbalt dan bij Feyenoord

on

In gesprek met Voetbal International laat Nicolaï Jørgensen weten dat hij zich weer voelt als in zijn beste dagen, na weer een jaar met blessureleed.

Jørgensen laat weten dat hij net voor corona zijn voet brak. Tegen Borussia Dortmund was het de eerste keer sinds lange tijd dat Jørgensen zonder problemen speelde.

Jørgensen ziet dat Feyenoord groeiende is. Volgens de Deen kan Feyenoord een opwindend jaar tegemoet zien als iedereen maar fit blijft. De spits van Feyenoord laat weten dat Diemers en Linssen zich moeiteloos aanpassen.


Volgens Nicolaï Jørgensen draait alles om gevoel, het is de les geweest van twee zo goed als verloren jaren. ‘Normaal gesproken had ik nu misschien niet meer bij Feyenoord gespeeld, maar door twee verloren jaren qua blessures is dat wel het geval en met die kennis van nu, ben ik er alleen maar heel blij mee. Als ik iets heb geleerd van die vervelende tijd, is dat het uiteindelijk maar om één ding gaat in het leven: dat je gelukkig bent en kunt doen at je het liefste wilt. In mijn geval is dat voetballen en ik zou momenteel geen andere club weten waar ik dat liever doe dan bij Feyenoord.’

Vi.nl

You must be logged in to post a comment Login