Nieuws

Jørgensen waarschijnlijk dit jaar niet meer in actie

on

Feyenoord hoeft waarschijnlijk tot de winterstop niet meer te rekenen op Nicolai Jørgensen. Achter de naam Robin van Persie staat een vraagteken.

Jørgensen viel afgelopen zondag in de topper tegen PSV uit met een hamstringblessure, nadat hij de Rotterdammers nog wel op voorsprong had gezet. De Deen mist daardoor de wedstrijden tegen VVV-Venlo (thuis), FC Emmen (uit), FC Utrecht (thuis, beker), Fortuna Sittard (thuis) en ADO Den Haag (uit). Dat laatste duel is op kunstgras, dus sowieso een reden geen extra risico te nemen met de spits die het seizoen ook begon met een spierblessure, maar juist weer in vorm leek te komen.

Naast Jørgensen blijft ook het meespelen van Robin van Persie onzeker. Te verwachten valt dat Feyenoord zuinig met zijn aanvoerder zal omspringen, zodat de kans groot is dat Van Persie donderdag wel minuten zal maken in het inhaalduel met VVV op het gras van De Kuip, maar de wedstrijd van zondag in Emmen laat lopen om vervolgens tegen FC Utrecht te kunnen spelen voor de beker. Dat biedt kansen voor Dylan Vente. De jonge spits loste zondag Jørgensen al af, omdat Van Persie niet langer dan twintig minuten kon spelen.

Bron: Vi.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login