Nieuws

Jørgensen verrast door uitspraken Van Geel

on

Nicolai Jörgensen sluit een vertrek bij Feyenoord niet uit. De 28-jarige spits is desondanks verrast door de uitspraken van scheidend directeur Martin van Geel, die zich onlangs liet ontvallen dat hij misschien nog wel meer dan 17 miljoen euro oplevert.

Dat bedrag had Newcastle United vorig jaar over voor Jörgensen, maar Feyenoord hapte niet toe. “Ik weet niet of dat zo is. Ik word ook ouder en mijn contractduur is inmiddels korter”, zegt de Deen, die tot medio 2021 vastligt in De Kuip, in De Telegraaf. Hij speculeerde onlangs al nadrukkelijk over een transfer. “Voor mij is de toekomst open. Dit seizoen is zowel voor Feyenoord als voor mezelf niet het beste geweest. We gaan zien wat het gaat brengen.”

Jörgensen was zondag met een treffer belangrijk tijdens de 0-3 zege bij VVV-Venlo. De spits is blij dat hij alle fysieke malheur van zich af heeft geschud. “Je merkt het op mijn leeftijd extra, als je er vier, vijf maanden uitligt. Het is dan nog lastiger om helemaal terug te komen. Nu voel ik me weer goed en fris. Ik heb geen vier dagen meer nodig om te herstellen, maar anderhalve dag.”

Bron: voetbalprimeur.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login