Nieuws

Jørgensen over supporters: “Dit was één van de mooiste momenten uit mijn leven”

on

Na Advocaat kwam Nicolaï Jørgensen aan het woord bij FoxSports.
De Deense spits liet weten zeer blij te zijn om weer minuten te kunnen maken in Feyenoord 1.
“Het was een moeilijke wedstrijd. De start van de wedstrijd was niet zoals gepland. Het zag er heel makkelijk uit, Fortuna scoorde uit het niets, daarna kregen we de rode kaart en daarna vochten we als een team. Ik ben trots op de jongens.”

Jørgensen zei verder dat hij graag had willen scoren tegen Fortuna Sittard. Voor hem zou dat een perfecte comeback betekenen.
Verder is de Deen blij dat hij het team heeft kunnen helpen, maar zei met een knipoog dat hij de komende week wel met een aantal spelers gaat praten om te zeggen dat hij terug is, zodat hij meer ballen krijgt.

Tenslotte ging Jørgensen nog in op de verrassing die een aantal fans voor hem in petto hadden.
Afgelopen week stonden er ineens een aantal fans met fakkels op de Erasmusbrug om Jørgensen een hart onder de riem te steken.
In eerste instantie wilde de Deen niet naar buiten kijken toen zijn vrouw hem riep. De spits had twee trainingssessies gehad en was vermoeid. Pas nadat zijn vrouw pas zei dat hij toch echt naar buiten moest zag de spits de fakkels en kreeg hij naar eigen zeggen tranen in zijn ogen en was nerveus en was zeer emotioneel. Volgens Jørgensen kan hij de fans niet terugbetalen voor wat ze gedaan hebben. Alleen door alles te geven voor de club. “Dit was één van de mooiste momenten uit mijn leven.”

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login