Nieuws

Jørgensen mag niet met de pers praten

on

Journalisten die Nicolai Jörgensen na afloop van het duel met ADO Den Haag de hemd van het lijf wilden vragen, hebben pech. De Feyenoord-spits mag namelijk niet met de pers spreken, meldt de NOS.

Dat kan niet los worden gezien van de transferperikelen rond de Deense spits, die nadrukkelijk in de belangstelling staat van Newcastle United. Voorafgaand aan het duel met ADO wilde Giovanni van Bronckhorst niet te diep ingaan op de situatie rond Jörgensen. Gio zei dat hij nog niets heeft gehoord van technisch directeur Martin van Geel over een mogelijke transfer van Jörgensen.

Van Bronckhorst stelde de spits wel gewoon op tegen ADO Den Haag. Scoren deed hij niet, al was hij wel twee keer dichtbij. Jörgensen werd na 82 minuten gewisseld voor Robin van Persie, die na veertien jaar terugkeerde in De Kuip. Mogelijk heeft Jörgensen zijn laatste wedstrijd voor Feyenoord gespeeld.

Newcastle United bracht deze week een bod uit van zeventien miljoen euro, meldde Voetbal International vrijdag. Feyenoord wil minstens twintig miljoen euro hebben voor Jörgensen, die aan zijn tweede seizoen bezig is bij Feyenoord.

Bron: Voetbalprimeur.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login