Feyenoordinbeeld

Jørgensen is niet te stoppen 

on

Nicolai Jørgensen is op dit moment niet te stoppen. De Feyenoord-spits scoorde al twaalf keer in de Eredivisie en leverde ook de nodige assists. Hij strijdt mogelijk samen met een andere Deense spits, Kasper Dolberg van Ajax, om de topscorerstitel..

.

Hoeveel goals verwacht Jörgensen dit seizoen te maken? “Ik ga me niet vastleggen op een aantal doelpunten dat ik voor ogen heb. Voordat je het weet, heb je die grens gehaald en verslapt de motivatie”, aldus de spits in Voetbal International. Hij krijgt steeds meer vragen over zijn landgenoot. “Dolberg? Ik heb nog nauwelijks met hem gespeeld. Hij is een groot talent, maar ik hoop toch echt boven hem te eindigen op de topscorerslijst.”

.

Tegen AZ scoorde Jörgensen weer eenmaal in de wedstrijd die met 0-4 werd gewonnen. “Ja, het gaat steeds beter, ik begin mijn draai te vinden. Dit was wel een van mijn beste wedstrijden voor Feyenoord, denk ik. Of dat met Toornstra te maken had? Nee, met Kuyt hebben we toch ook genoeg goede wedstrijden gespeeld. We doen dit met z’n allen. Ik zit liever het hele jaar op de bank als ik weet dat we daardoor kampioen worden, dan dat ik alles speel en we worden het niet.”

.

Bron: Voetbalprimeur.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login