Nieuws

Jørgensen is blij met verlengen van contract

on

Feyenoord kon vrijdagavond veel supporters blij maken met het nieuws over het principeakkoord met Nicolai Jørgensen. De club en spits bereikten kort voor het weekend overeenstemming over een nieuw contract tot 2022. Ook Jørgensen zelf is er blij mee, zo liet hij in een eerste reactie weten vanaf zijn vakantieadres.

De competitie in Nederland eindigde inmiddels al een maand geleden, maar de vakantie van Jørgensen is pas deze week echt begonnen. De Deens international verbleef tot afgelopen maandag bij de nationale ploeg, voor twee kwalificatiewedstrijden voor het EK 2020. Om die reden laat de spits de eerste twee weken van de voorbereiding van Feyenoord aan zich voorbij gaan, om vervolgens op 8 juli aan te sluiten.

Tijd genoeg dus om de batterij volledig op te laden, al kijkt Jørgensen er nu al naar uit om weer te beginnen. ‘Ik ben heel blij en gelukkig met deze verlenging bij Feyenoord en kijk met veel energie uit naar het nieuwe seizoen,’ aldus de spits die in 2016 naar De Kuip kwam. Belangrijkste hoogtepunten sindsdien waren de landstitel en topscorerstitel in de Eredivisie in 2017 en het winnen van de KNVB Beker een jaar later.

‘Als spits is het mijn taak om in aanvallend opzicht mijn bijdrage te leveren en vooral doelpunten te maken,’ vervolgt Jørgensen. ‘Ik ben er enorm op gebrand om dat komend seizoen weer met succes te gaan doen voor deze club.’

Bron: Feyenoord.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login