Nieuws

Jørgensen: ‘Ik wil nog geen beslissingen nemen’

on

Nicolai Jörgensen weet nog niet waar hij volgend seizoen speelt. De Feyenoord-spits loopt al sinds de zomer van 2016 rond in De Kuip en heeft nog een contract voor twee seizoenen.

De Deense spits zit in een ‘lastige situatie’, vertelt hij aan FOX Sports. “Mijn vrouw en ik zijn allebei dolgelukkig hier in Rotterdam. Ik ben ook gelukkig bij Feyenoord. Dus ik wil nog geen beslissingen nemen. Ik heb werkelijk geen idee wat er in de zomer nog gaat gebeuren. We zullen het afwachten.”

Jörgensen is ook gelukkig met het feit dat hij dit seizoen, naar alle waarschijnlijkheid, geen wedstrijden op kunstgras meer hoeft te spelen. “Alleen voor de warming-up, daar kan ik wel mee leven”, lacht hij. De Eredivisie-topscorer van 2016/2017 is nooit een uitgesproken liefhebber van de rubberen ondergrond geweest: tijdens de uitwedstrijd tegen VVV-Venlo van zondagmiddag liep hij met frisse tegenzin over het veld van De Koel. “Het is net alsof je ijshockey op beton speelt”, vindt Jörgensen. “Clubs met kunstgras hebben duidelijk voordeel. Maar ik speel veel liever op gras, dat weet iedereen in Nederland inmiddels wel.”

Bron: voetbalprimeur.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login