Feyenoordinbeeld

Jørgensen: ‘Ik wil hier vijf jaar doorbrengen’

on

Nicolai Jorgensen is erop gebrand zich te laten zien bij Feyenoord. De Deense spits tekende in Rotterdam een contract mede op advies van landgenoot Jon Dahl Tomasson, die een verleden heeft bij Feyenoord..

“Ik heb veel met hem gesproken sinds ik hier heb getekend”, vertelt Jorgensen in gesprek met De Telegraaf. “Hij is een heel goede vent en hij woont hier ook ergens in de buurt. Ik ga hem in de komende weken vaker zien. Hij kan me nog veel over Feyenoord leren.”

.

De nieuwe spits van de Rotterdammers werd tijdens de eerste training onder luid gejuich ontvangen door het Legioen. Jorgensen wist het toen zeker. “Toen ik alles hier zag was ik er zeker van dat ik hier vijf jaar wil doorbrengen”, aldus de van FC Kopenhagen overgekomen spits. “Dit is een grote club voor mij. Het voetbal dat ze hier spelen is always fun. Ze vallen hier aan om te winnen, waar ze in Denemarken verdedigen om te winnen.”

.

Jorgensen verkoos Rotterdam boven een transfer naar andere competities in Europa. “Ik heb de laatste jaren met veel clubs gesproken. Ik was er alleen nooit zeker van Kopenhagen te verlaten, totdat Feyenoord kwam.”

.

Feyenoordprimeur.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login