Nieuws

Jørgensen haalt uit naar Feyenoord: “Ze hebben meerdere keren de kans gehad om mij te verkopen”

on

Nicolai Jørgensen heeft volgens Voetbal International hard uitgehaald naar de mensen die hem in een kwaad daglicht hebben gesteld.

-De verhalen dat hij de conditietest bij de start van de voorbereiding niet had gehaald.

– Dat hij afgelopen seizoen steeds door kleine kwaaltjes als een blauwe teennagel verstek had laten gaan en

-Dat hij de laatste jaren zijn topsalaris niet heeft waargemaakt.

“Ik heb er een beetje moeite mee’, zegt Jørgensen in het Deense BT. ‘Het is duidelijk dat ik een van de beter betaalde spelers ben, maar tegelijkertijd kun je het ook omdraaien en zeggen dat ze verschillende keren de kans hebben gehad mij te verkopen aan een club, waar ik meer had kunnen verdienen dan ik nu verdien.’

In de ogen van Jørgensen is het niet eerlijk dat er wordt gesproken over een vertrek en over het geld. Volgens de Deen heeft hij op die punten moeten inleveren.

Jørgensen staat bij Feyenoord inmiddels op een zijspoor en traint voor zichzelf. Dit is gekomen door een gesprek van de Deense spits met trainer Arne Slot. Eerstgenoemde heeft aangegeven weg te willen bij de Stadionclub en wil zijn carrière elders voortzetten. Slot liet de aanvaller weten dat hij zich liever wilde concentreren op de 22 spelers waarvan hij weet dat hij die tot zijn beschikking zal hebben. “Hij vond het beter dat ik me met de looptrainer fit zou houden tot er een transfer zou komen. Dat is volkomen normaal.”

Jørgensen is echter niet blij met de gang van zaken, dat hij nu afgezonderd van de groep moet trainen. “Ik had niet verwacht dat het zo snel zou gaan en dat ik nu gedwongen word iets te doen.” Aldus Voetbal International.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply