Nieuws

Jørgensen fit voor duel tegen Sc Heerenveen

on

Nicolai Jørgensen is fit genoeg om woensdagavond te spelen tegen sc Heerenveen. De Deen is weer hersteld, nadat hij vorige week enkele dagen ziek was en daardoor een aantal trainingen miste. Om die reden zou hij afgelopen zondag niet zijn gestart in het uitduel met FC Utrecht, dat uiteindelijk werd afgelast.

In tegenstelling tot Jørgensen zijn Bart Nieuwkoop en Miquel Nelom nog niet inzetbaar. ‘Bart is vandaag voor het eerst weer buiten geweest, maar de wedstrijd van woensdag komt te vroeg. Met Miquel bekijken we de situatie van dag tot dag, maar hij is tegen Heerenveen nog niet beschikbaar,’ zei Van Bronckhorst dinsdagmiddag tijdens de persconferentie in De Kuip.

Tegen Heerenveen kan Van Bronckhorst ook nog niet beschikken over Eric Botteghin, Ridgeciano Haps en Jan-Arie van der Heijden. ‘Zij zijn pas na de winterstop weer inzetbaar,’ liet de coach dinsdag weten.

De wedstrijd tegen Heerenveen begint woensdagavond om 20:45 uur. Wil je er woensdagavond bij zijn in De Kuip? Voor Feyenoord – sc Heerenveen zijn alleen nog kaarten verkrijgbaar via Feyenoord Ticket Exchange. Kijk voor het aanbieden of kopen van kaarten, beschikbare vakken en alle bijbehorende informatie hierover op www.feyenoord.nl/TicketExchange.

Bron: Feyenoord.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login