Nieuws

Jørgensen en Van Bronckhorst praten incident uit

on

Nicolai Jörgensen speelde zondagmiddag tegen VVV-Venlo niet zijn meest gelukkige wedstrijd namens Feyenoord. De Eredivisie-topscorer van vorig seizoen werd een kleine tien minuten voor tijd gewisseld en liet zijn teleurstelling daarover openlijk blijken.

“Ja, ik was gefrustreerd. Het was niet onze wedstrijd, ook niet die van mij. Ik was boos op mezelf”, vertelt Jörgensen aan Feyenoord TV. De Deen heeft echter spijt van zijn reactie. “Het was natuurlijk niet goed om mijn emoties zo te uiten. Ik heb vanochtend een gesprek gehad met de trainer (Giovanni van Bronckhorst, red.) en ik heb hem uitgelegd waarom ik zo reageerde. Het was niet eerlijk naar hem en naar het team toe. Het zal ook zeker niet meer gebeuren.”

Nu dit incident is uitgepraat, kunnen Jörgensen en de zijnen zich richten op de midweekse thuiswedstrijd tegen FC Groningen. “We moeten revanche nemen na de nederlaag van gisteren. Gewoon het veld opstappen met dezelfde passie die we altijd hebben en alles geven. We speelden gisteren (zondag, red.) niet goed, dus dan kun je het beste weer fit worden en de volgende wedstrijd winnen.”

Bron: Voetbalprimeur.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login