Nieuws

Jørgensen: “De beste speelt, dat zal mij ook weer pushen om het beter te doen”

on

Nicolaï Jørgensen scoorde eindelijk, weer eens voor de Rotterdammers. In gesprek met ESPN liet de Deen weten dat hij zeker een doelpuntje nodig had.

De komst van Pratto was voor de Deen geen tegenvaller. ‘Ik dacht daar niks bij eigenlijk. Het is goed om concurrentie te hebben. Hij deed het goed vandaag en was ongelukkig dat hij de paal raakte. Het is een sterke gozer, ik ben alleen maar blij dat ik ook mijn werk heb kunnen doen. De beste speelt, dat zal mij ook weer pushen om het beter te doen.’

In de persconferentie na afloop liet Jørgensen weten: “Ik was natuurlijk blij met mijn goal, het was belangrijk voor mij. Er is een nieuwe spits ‘in town’, als je het zo kan zeggen. Dan is er een strijd. Ik moest mezelf bewijzen vandaag. Ik was blij dat ik een goal maakte.”

Jørgensen noemt Pratto een ‘tank’. “Hij is een grote jongen. Het doet pijn als je tegen hem aanloopt. Hij was ongelukkig dat hij niet scoorde, met die bal op de paal. Het was een goede loopactie en een goede pass van Jens (Toornstra, red.). Ik denk dat het veelbelovend is wat hij laat zien, hopelijk doet hij het goed hier.”

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply