Nieuws

Jordy Clasie nieuwe aanvoerder

on

De technische staf van Feyenoord heeft maandagmiddag een nieuwe aanvoerder aangewezen. Jordy Clasie draagt de rest van het seizoen de aanvoerdersband bij de Rotterdammers, meldt Feyenoord-watcher Martijn Krabbendam van Voetbal International op Twitter.

Maandagochtend besloot Feyenoord na het zoveelste incident de aanvoerdersband af te nemen van Graziano Pellè. Aanleiding daarvoor was het spraakmakende interview dat de Italiaan gaf na afloop van de topper tegen Ajax. Pellè noemde FOX-verslaggever Jan-Joost van Gangelen een Ajax-supporter omdat hij ‘een Ajax-gezicht’ zou hebben.

Nadat Pellè vorige week uit woede al de nodige schade aanrichtte in de spelerstunnel bij FC Twente, besloot Feyenoord hem niet langer als aanvoerder door het leven te laten gaan. De resterende maanden van het seizoen moet Oranje-international Clasie die rol gaan vervullen. De kleine middenvelder is alweer de derde aanvoerder van Feyenoord dit seizoen. Enkele maanden geleden nam trainer Ronald Koeman de band immers al af van Stefan de Vrij.

Bron: Soccernews.nl

20140303-174522.jpg

You must be logged in to post a comment Login