Nieuws

Jordy Clasie: ‘Manu moet niet gek gaan doen’

on

Feyenoord kan zondag in de Kuip de tweede plaats veiligstellen. De Rotterdammers moeten dan afrekenen met SC Cambuur, waar Feyenoord-huurling Elvis Manu speelt. “Hij moet maar niet gek doen. Elvis komt gewoon terug naar Feyenoord en ik denk dat hij ook wel voorronde Champions League wil spelen,” zegt Jordy Clasie met een knipoog.

De middenvelder van Feyenoord verwacht niet dat zijn ploeg simpel over de club uit Leeuwarden heenwalst. “Heel veel mensen denken dat wij zomaar tweede worden, maar we moeten echt honderd procent gefocust zijn. Doen waar we goed in zijn en druk vooruitzetten hier thuis. Maar het wordt geen makkie, tegen topploegen heeft Cambuur het goed gedaan.”

Clasie kijkt nog steeds met gemengde gevoelens naar dit seizoen, waarin plek twee het hoogst haalbare lijkt. ‘We hebben veel ups and downs gehad dit seizoen, met goede en minder goede wedstrijden. Het begin was dramatisch natuurlijk. Nu gaan we voor de tweede plek, het kan een mooi slot worden, maar toch heb ik ook dubbele gevoelens omdat we onnodig punten hebben verloren. Maar ja, het is gebeurd, we kunnen ons nu alleen nog richten op plek twee.”

Bron: Rijnmond.nl

20140425-174720.jpg

You must be logged in to post a comment Login