Nieuws

“Jongens van Feyenoord feliciteerden me dat ik een prima pot had gespeeld”

on

Warner Hahn was erop gebrand om zich te laten zien tegen Feyenoord. De doelman van sc Heerenveen heeft drie jaar onder contract gestaan in Rotterdam-Zuid en werd verkocht omdat hij overbodig was. Woensdag speelde Hahn met Heerenveen tegen Feyenoord (1-1).

“Ik heb hier drie jaar onder contract gestaan en ben in de zomer verkocht aan Heerenveen. Dan kom je terug en wil je zeker niet verliezen”, zegt Hahn tegen de NOS. “Ik ben blij dat we hier een punt hebben weggehaald. De eerste helft speelden we goed en hadden we meer kansen. We kwamen 1-0 achter, maar bleven doen wat we hadden afgesproken. Toen viel de goal voor ons. Toen dacht ik nog van: nou, het kan heel gek worden. Maar het was in de tweede helft meer verdedigen dan aanvallen en hebben we een prima 1-1 over de streep getrokken.”

Mede door enkele katachtige reflexen van Hahn speelde Heerenveen gelijk. “Ik sta om ballen te pakken en de spits om ballen erin te schieten. Als ik een bal pak, ben ik blij. Als hij scoort, is hij blij. Op dat moment ben je er niet echt mee bezig. Het is dat jij het nu zegt. De jongens van Feyenoord feliciteerden me ook dat ik een prima pot had gespeeld. Dat is leuk, maar we hebben

maar één punt. We hebben er meer nodig.”

Bron: Voetbalprimeur.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login