Nieuws

Jong Feyenoord begint 10 augustus aan competitie 

on

Voor Jong Feyenoord begint de competitie dit seizoen op 10 augustus aanstaande met een uitwedstrijd tegen Jong SC Heerenveen. De eerste thuiswedstrijd van de ploeg wordt op dinsdag 18 augustus op Varkenoord gespeeld tegen Jong VVV/Helmond Sport. Dat blijkt uit het competitieschema dat de KNVB donderdag (vandaag) bekend heeft gemaakt.Jong Feyenoord is ingedeeld in Poule A, waarin naast SC Heerenveen en VVV/Helmond Sport ook de beloftenelftallen van SC Cambuur, Willem II, ADO Den Haag, Heracles Almelo en PEC Zwolle hun opwachting maken. Deze ploegen spelen tot en met februari een volledige competitie (uit en thuis) tegen elkaar.
Vervolgens spelen de nummers 1 t/m 4 van de poule vanaf maart een volledige competitie tegen elkaar. De nummers 5 en 6 van Poule A en de nummers 1 en 2 van Poule B spelen in het voorjaar eveneens een volledige competitie. Ook de nummers 7 en 8 van Poule A en de nummers 3 en 4 van Poule B komen samen in een nieuwe poule terecht.

De vaste speeltijd voor de wedstrijden in beloftencompetitie Poule A is maandagavond 18.30 uur. Incidenteel zal er een wedstrijd op dinsdagavond worden gespeeld. De laatste speelronde in Poule A is op 22 februari 2015. De laatste duels in de vervolgpoule worden op maandag 2 mei 2015 gespeeld.

Bron: Feyenoord.nl

  

You must be logged in to post a comment Login