Nieuws

JONES: ‘SFEER ZOALS IN DE KUIP HEB IK NOOIT EERDER MEEGEMAAKT’

on

Brad Jones heeft woensdagmiddag in de Boardroom van De Kuip alle tijd genomen om vragen van supporters te beantwoorden. Tijdens een live Q&A-sessie op de officiële Facebook-pagina van Feyenoord werden een kleine tweeduizend vragen gesteld aan de Australische doelman.

.

Uiteraard kwamen er veel vragen binnen over de 2-1 zege op PSV, die Feyenoord zondag in de kolkende Kuip boekte. ‘Ik heb in veel stadions gespeeld en heb grote wedstrijden meegemaakt, maar de sfeer zoals die zondag in De Kuip was, heb ik nooit eerder meegemaakt. Die was beter dan ik vaak bij Liverpool op Anfield Road heb meegemaakt,’ vertelde Jones.

.

Een dag na de winst op PSV hadden de spelers een teamuitje. Ze gingen met elkaar bowlen en uit eten. Jones: ‘We brengen al heel veel tijd met elkaar door, maar dat is altijd vrij serieus en werk gerelateerd. Het is goed om ook buiten het voetbal tijd met elkaar door te brengen en lol te maken. We zijn dit seizoen al vaker met elkaar uit eten geweest. Dat is goed voor het teamproces. We hebben oudere en jongere spelers, maar op de één of andere manier klikt het heel goed onderling.’

.

Ook ploeggenoot Jens Toornstra was aandachtig kijker tijdens de vraag-antwoordsessie met Jones. De man die Jones voorging tijdens de live Q&A stuurde ook enkele vragen in, waarop de doelman telkens gevat antwoordde. Zo stelde Jones – na de vraag van Toornstra wie het langst voor de spiegel staat – voor om een trapje bij de spiegel te zetten, zodat Toornstra daar ook eens in zou kunnen kijken.

.

De Q&A met Brad Jones, waarin ook onder meer zijn band met Kenneth Vermeer, zijn favoriete keepers en zijn favoriete plek in Rotterdam worden besproken, is terug te kijken op de officiële Facebookpagina van Feyenoord. 

.

Bron: Feyenoord.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login