Feyenoordinbeeld

Jones over fout: ‘Zulke ballen krijg ik veertig of vijftig keer per week’

on

Brad Jones was zondagmiddag de schlemiel van Feyenoord door opzichtig te blunderen bij het openingsdoelpunt van NEC. De routinier van de Rotterdammers probeerde in gesprek met FOX Sports het incident te relativeren..

“Het was een van die mindere momenten als keeper. Het kan fout gaan. Maar je moet door en je focussen op de rest van de wedstrijd”, aldus Jones. “Dat hebben we goed gedaan. We reageerden er goed op. We hadden niet genoeg kansen, maar uiteindelijk kregen we wat we verdienden. Als zoiets gebeurt en je er uiteindelijk mee weg komt, kun je door.”

.

Zijn fout kwam niet omdat Jones nerveus was. “Het kan gebeuren. Een minder moment voor een doelman. Zulke ballen krijg ik veertig of vijftig keer per week, maar vandaag gaat het dan mis. Je moet je dan focussen en doorgaan. Dat is een voordeel van ouder worden, je kunt het sneller van je afzetten.”

.

De goal van Mohamed Rayhi kwam de Eredivisie-koploper uiteindelijk niet duur te staan. Dankzij late treffers van Nicolai Jörgensen en Michiel Kramer won Feyenoord met 2-1 in Nijmegen. 

.

Bron: Voetbalprimeur.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login