Feyenoordinbeeld

Jones: ‘Om de prijzen spelen is een nieuwe dimensie in mijn carrière’

on

Brad Jones is niet bezig met een concurrentiestrijd met Kenneth Vermeer. De Australische doelman is de vervanger van de geblesseerde Vermeer en doet dat meer dan uitstekend. Daardoor is het de vraag of Jones het seizoen niet gewoon moet afmaken.

.
“Nu Kenneth bijna terug is, verandert dat niks voor de manier waarop ik mijn sport beleef. Ik geef altijd honderd procent”, vertelt Jones tegen De Telegraaf. “Ik zie het als een compliment dat het blijkbaar een discussiepunt is. Normaal zou dat niet zo zijn, want Kenneth was vorig seizoen de Speler van het Jaar van Feyenoord. Als ik niet goed zou keepen, zou niemand het erover hebben. Het laat in mijn ogen zien dat ik goed bezig ben.”

.

In vijftien seizoenen speelde hij slechts 186 officiële profduels, waardoor de prijzenkast van Jones leeg is. Het doel voor dit seizoen is dan ook duidelijk. “Na een fantastische eerste seizoenshelft is ons doel de titel. We hebben onszelf in een geweldige uitgangspositie gebracht en dat moeten we nu doorzetten. Maar niet alleen de titel is belangrijk, ook de beker is dat. Om de prijzen spelen is een nieuwe dimensie in mijn carrière. Het is geweldig om daar deel van uit te maken en een unieke kans voor ons allemaal.”

.

De bijzondere entourage is een krachtig wapen dat daarbij kan helpen. “De sfeer in De Kuip is ongelofelijk. Zelfs familie en vrienden uit Engeland, die de sfeer bij een club als Liverpool gewend zijn, zijn ervan onder de indruk. De fans zijn er altijd, maken altijd sfeer en laten zich gelden in de wedstrijd. Dat maakt ons extra sterk in de strijd om het kampioenschap.”

.

Bron: voetbalprimeur.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login