Feyenoordinbeeld

JONES EN KARSDORP TERUG OP TRAININGSVELD

on

Met een klein gezelschap heeft Feyenoord donderdag de laatste training van deze week afgewerkt. Ook Brad Jones en Rick Karsdorp lieten zich weer zien op Varkenoord. Zij werkten individueel aan hun herstel.

.

Jones liep vorige week donderdag tegen Zorya Luhansk een bovenbeenblessure op, waardoor hij het uitduel met Go Ahead Eagles aan zich voorbij moest laten gaan. De afgelopen dagen werkte hij binnen aan zijn herstel. Donderdag trainde hij samen met keeperstrainer Khalid Benlahsen.

.

Karsdorp moest vanwege lichte liesklachten het Nederlands elftal afzeggen. Onder begeleiding van fysiotherapeut René Dannenburg werkte hij op het trainingsveld een aantal loopoefeningen af.

.

Karim El Ahmadi ontbrak nog op Varkenoord. Hij werkte binnen verder aan het herstel van zijn voetblessure, die hem tegen Zorya en Go Ahead aan de kant hield.

.

Keeper Ramón ten Hove van Feyenoord Onder 19 trainde wel mee. Net als Pär Hansson en Warner Hahn keepte hij onder meer bij de kleine partijspellen van drie tegen drie, die de negen aanwezige veldspelers speelden.

.

De donderdagtraining was voor de spelers de laatste van deze week. Op vrijdag, zaterdag en zondag hebben ze vrij, waarna aanstaande maandag om 10:30 uur de trainingen worden hervat. Deze sessie is vrij toegankelijk voor publiek. 

.

Bron: Feyenoord.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login