Nieuws

Jones: ‘Alles voor de strijd om de landstitel’

on

Brad Jones mag door Giovanni van Bronckhorst dan aangewezen zijn om de rest van het seizoen te keepen bij Feyenoord, de sluitpost ziet zichzelf niet als nummer één doelman van Feyenoord. “Nee, nee…Ik ben niet de nummer één..

“De trainer heeft gezegd dat ik voorlopig blijf keepen. Dat is net even wat anders, begrijp je?”, zegt Jones in De Telegraaf. “Het was logisch dat de coach een beslissing moest maken voor deze wedstrijd. Ook de trainer denkt dan aan wat goed is voor het team. Op mijn beurt vind ik Kenneth (Vermeer, red.) een absolute topprofessional, die fantastisch met de situatie omgaat op dit moment. Ook hij denkt aan wat goed is voor de hele ploeg nu.”

.

Het nieuws dat Jones blijft staan werd afgelopen week bekendgemaakt door Gio. “De reactie van Vermeer bewees maar weer eens wat voor professional hij is”, aldus Jones in het Algemeen Dagblad. “Het is een lastige situatie voor hem, hij was klaar voor dit seizoen en dan opeens ben je zwaar geblesseerd. Ik voel met hem mee, heb zelf vaak in eenzelfde situatie gezeten. Maar de noodzaak om te wisselen was er niet.”

.

Jones presteert nu zo goed, dat hij weer in de belangstelling zou staan van het Australische nationale elftal. “Ik heb niets gehoord. En weet je wat: de focus ligt nu alleen op Feyenoord. Alles voor de strijd om de landstitel.”

.

Bron: voetbalprimeur.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login