Nieuws

John Williams en Dennis van Aarssen treden op tijdens zomerconcerten in De Kuip

on

Van maandag 17 t/m woensdag 26 augustus vindt op het Zomerterras in De Kuip een reeks intieme zomerconcerten plaats onder de naam ‘LIVE! @De Kuip’. Bezoekers kunnen, onder het genot van een hapje en drankje, genieten van live optredens.

MEER INFORMATIE EN TICKETS..

Al eerder werden Alain Clark, John West, Og3ne, Rolf Sanchez en Samantha Steenwijk aangekondigd. Vandaag werd bekend gemaakt dat ook Dennis van Aarssen en John Williams naar De Kuip zullen komen.

Dennis van Aarssen staat bekend als de winnaar van The Voice Of Holland 2019. Onder begeleiding van zijn band speelt Dennis een verrassende combinatie van herkenbare hits van o.a. Frank Sinatra, Michael Bublé en Jamie Cullum maar ook nieuwe songs uit zijn eigen repertoire.

De populaire televisiepresentator John Williams neemt je tijdens R&B Oldskool Hits mee op reis middels anekdotes, herinneringen en R&B hits van jaren 80, 90 & 00. De live band en vocalisten maken er een Old Skool feestje van!

Rijke historie aan concerten
De Kuip is van en voor iedereen en is trots op haar rijke historie aan concerten. In het stadion stonden deze zomer diverse evenementen gepland zoals o.a. het concert van de K-pop band BTS. Middels het Zomerterras en LIVE! @De Kuip lukt het toch om, al is het op kleinere schaal, mensen weer samen te brengen in De Kuip en te laten genieten van muziek.

LIVE! @De Kuip Programma
Met de toevoeging van John Williams en Dennis van Aarssen ziet het programma er als volgt uit:
Maandag 17 augustus – JOHN WILLIAMS’ R&B OLDSKOOL HITS
Dinsdag 18 augustus – DENNIS VAN AARSSEN
Woensdag 19 augustus – ALAIN CLARK
Donderdag 20 augustus – SAMANTHA STEENWIJK
Maandag 24 augustus – JOHN WEST
Dinsdag 25 augustus – ROLF SANCHEZ
Woensdag 26 augustus – OG3NE

Je hebt de keuze uit een middagconcert – ‘Bites + Concert’ – voor de prijs van € 75,- en ‘Diner + Concert’ in de avond voor € 97,50 per persoon.

Tickets Only
Voor een aantal 16.00 uur voorstellingen zijn ook ‘Tickets Only” verkrijgbaar voor het speciale tarief van € 30,-. Deze tickets zijn beperkt beschikbaar en gelden alleen voor de hoge tafels. Inclusief servicekosten en gratis parkeren maar exclusief catering.

Een zomerse bui? Geen probleem – het terras is overdekt waardoor een droge plek is verzekerd! Arrangementen zijn exclusief drankjes. Parkeren voor de deur van het stadion is gratis. Live optreden duurt 45 minuten. Totale experience duurt 120 minuten.

Klik HIER voor meer informatie en tickets..

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login