Nieuws

John de Wolf verlengt contract tot medio 2027

on

John de Wolf blijft langer bij Feyenoord. De 60-jarige geboren Schiedammer, die sinds 2019 assistent-trainer is bij Feyenoord en een doorlopend contract had tot de zomer van 2025, heeft voor twee jaar bijgetekend, tot medio 2027.

‘Ik heb het al vaker gezegd: hier ben ik op mijn plek’, aldus De Wolf. ‘Feyenoord is mijn tweede thuis, ik heb het hier met de spelers, de staf en de andere mensen in de organisatie ontzettend naar mijn zin. Er is weinig mooiers dan dagelijks in de weer zijn met een groep gemotiveerde voetballers en verder bouwen aan nog meer successen voor de mooiste voetbalclub van Nederland. Daar nog lang onderdeel van uitmaken is een prachtig vooruitzicht.’

De Wolf, die in de jaren ‘90 furore maakte als robuuste verdediger en in De Kuip een publiekslieveling was, kan als speler van Feyenoord bogen op een behoorlijk palmares. Hij speelde tussen 1989 en 1994 in De Kuip en won in die periode vier prijzen: eenmaal de landstitel en driemaal de KNVB beker. 

Sinds het najaar van 2019 maakt De Wolf onderdeel uit van de technische staf. Als assistent-trainer maakte hij sindsdien de nodige successen mee, waaronder het bereiken van de UEFA Europa Conference League-finale in 2022 en het behalen van de zestiende landstitel afgelopen seizoen. 

De technische staf van Feyenoord 1 bestaat op dit moment naast De Wolf uit hoofdtrainer Arne Slot, assistent-trainer Sipke Hulshoff en keeperstrainer Jyri Nieminen.

Bron: Feyenoord.nl

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply