Nieuws

John de Wolf verlengt contract bij Feyenoord met twee jaar

on

Feyenoord heeft het contract met assistent-trainer John de Wolf met twee jaar verlengd. De clubleiding heeft de optie in het contract van De Wolf gelicht. De rechterhand van Dick Advocaat staat nu tot de zomer van 2022 onder contract in de Kuip. Dit meldt het Algemeen Dagblad op hun website.

Feyenoord heeft dit nieuws nog niet bevestigt, maar John de Wolf wil er volgens de ochtendkrant ook niet omheen draaien. De Wolf bevestigt aan de krant dat hij langer aan Feyenoord verbonden zal blijven: “Het klopt dat ik langer als assistent-trainer aan deze mooie club verbonden blijf’’. ,,Zowel de club als ik vonden het totaal niet gepast om hier in de huidige situatie en alle problemen die dat in het land en de wereld geeft meer ruchtbaarheid aan te geven.’’

Het idee was om het langere verblijf van De Wolf deze week via het officiële Feyenoordkanaal ‘Studio Feyenoord‘ bekend te maken, maar daar is van af gezien wegens de ontwikkelingen van het coronavirus.

Op 3 maart werd overigens al bekend dat keeperstrainer Benlahsen zijn contract al verlengde tot 2022. Of Dick Advocaat en Cor Pot ook na dit seizoen nog aanblijven is nog steeds niet bekend.

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login