Nieuws

Joey Sleegers wil zo snel mogelijk terug naar De Kuip

on

Joey Sleegers is er de afgelopen seizoenen nog niet in geslaagd door te breken bij Feyenoord. Dit seizoen wordt de middenvelder verhuurd aan FC Eindhoven, maar hij wil zo snel mogelijk terug naar De Kuip.

De twintigjarige Sleegers droomt van een doorbraak bij Feyenoord en doet er alles aan om zijn doel te bereiken. “Als je dan in een bijna volle Kuip speelt, dat is niet te beschrijven. Feyenoord is voor mij dé club. Koeman dacht dat ik fysiek nog wat te licht was. Ik ben daar toen aan gaan werken, deed extra krachttrainingen, ging door als de rest stopte. Juist in de eerste divisie kan ik mezelf bewijzen, zeker ook in fysiek opzicht.”

Omdat ook Fred Rutten Sleegers nog te licht vond voor het grote werk, koos de jeugdinternational in augustus voor een tijdelijke overstap naar FC Eindhoven. “Hier kan ik me verder ontwikkelen. Ik ben blij dat ik deze keuze heb gemaakt, zeker achteraf. Ik sta op twee goals, dat hadden er al zes of zeven kunnen zijn. Ik heb mezelf opgelegd dat ik dit seizoen minstens tien doelpunten moet maken. Ik moet me bewijzen, ik moet opvallen”, besluit de spelmaker in gesprek met het Eindhovens Dagblad.

Bron Soccernews.nl

IMG_8648.JPG

You must be logged in to post a comment Login