Nieuws

Joël Zwarts over Sc Heerenveen: ‘Zou een heel mooie stap zijn’

on

Als het aan Joël Zwarts ligt, speelt hij vanaf september in de eredivisie. De aanvaller van Excelsior geniet de interesse van onder meer SC Heerenveen. “Ik vind het een heel mooie club. Ze hebben vaak goede en snelle buitenspelers. Het zou een mooie stap zijn”, zegt Zwarts vanaf het trainingsveld van Excelsior.

Zwarts zelf weet wel van de interesse van Heerenveen, maar laat het verder aan zijn zaakwaarnemer Regi Blinker over. “Clubs zijn door de coronacrisis ook aan het kijken wat ze kunnen. En we hebben nog maanden. Misschien ga ik weg en misschien blijf ik bij Excelsior. Ik laat het gewoon op me af komen. Ik heb nog een contract tot 2022, dus ik zit goed. Maar voor mij is het sowieso een ambitie om een stap te maken en te kijken waar mijn plafond ligt.” 

De stap naar Excelsior ziet Zwarts, die de jeugdopleiding van Feyenoord doorliep, niet als cruciaal om nu mogelijk een stap naar de eredivisie te zetten. “Nee, niet zozeer. Ik denk dat ik vorig jaar die stap ook wel aankon. Bij FC Dordrecht heb ik in de spits, ondanks dat ik geblesseerd raakte, zes goals gemaakt. Dit is een prima stap geweest. Ik lig op schema.”

Bron: Rijnmond.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login