Nieuws

‘Je moet het Hahn niet aan willen doen om hem tegen Feyenoord op te stellen’ 

on

Excelsior-trainer Mitchell van der Gaag staat op 7 mei voor een dilemma. Titelfavoriet Feyenoord komt die dag op bezoek op Woudestein. Bij Excelsior staat Warner Hahn onder de lat. Hij wordt dit seizoen gehuurd van de stadgenoot. Van der Gaag ‘kan het Hahn niet aandoen’ om te spelen tegen zijn werkgever, vindt FOX Sports-commentator Mark van Rijswijk. .

“Ik zou hem nooit opstellen”, aldus Van Rijswijk bij FC Afkicken. “Een paar jaar geleden heb je het Elvis Manu-geval gehad, die werd in de eerste helft gewisseld toen hij met SC Cambuur op bezoek kwam met Feyenoord. En je hebt Calvin Verdonk (verhuurd aan PEC Zwolle,red.) dit seizoen gehad, die na afloop toegaf dat hij niet zijn beste wedstrijd speelde en dat hij hoopt dat Feyenoord kampioen wordt.”

.

“Als Excelsior al veilig is, dan kun je dat Hahn niet aandoen”, vervolgt de commentator. “Stel, er komt een penalty in de negentigste minuut, met Nicolai Jörgensen achter de bal en Hahn in het doel… Als Hahn hem pakt, dan is Feyenoord géén kampioen en als hij hem doorlaat is Feyenoord wél kampioen. Je moet dat echt niet willen.”

.

Bron: Voetbalprimeur.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login