Nieuws

Jari Schuurman wil via De Heuvel naar De Coolsingel

on

Met een meer dan fraaie volley stelde Jari Schuurman de drie punten voor Willem II veilig. De invaller liep na zijn 2-0 met een grote lach van het veld: “Zo, dan weten jullie ook dat ik mooie goals kan maken.”.

Schuurman kon de treffer wel gebruiken. De van Feyenoord gehuurde middenvelder was een tijd niet in beeld, maar tegen Go Ahead Eagles kreeg hij weer een kwartier speeltijd. Als invaller maakte hij een goede indruk. “Acht wedstrijden niet gespeeld en vorige week weer een paar minuten. Vandaag was ik blij met deze kans. Het was een belangrijke goal”, aldus Schuurman, die toegaf dat hij wel weer tijd vond worden dat hij een kans kreeg.

.

Alles geven 

“Misschien kan ik voor Feyenoord nog belangrijk zijn in de laatste wedstrijd tegen Ajax. En voor Willem II geef ik alles. Ik vind het een mooie club, met een mooie aanhang”, zo keek de voetballer uit Gorinchem alweer vooruit naar het slot van de competitie. Zijn broodheer is in een verhitte strijd met Ajax verwikkeld om de landstitel, en de Amsterdammers komen op de laatste speeldag nog naar Tilburg.

.

In die laatste wedstrijd kan Willem II ook zomaar nog de play-offs voor een Europees ticket veiligstellen. Waar veel ploeggenoten nog aarzelen of Willem II daar wel voor in aanmerking mag komen, draait Schuurman er niet omheen. “Die wil ik gewoon halen, je moet het uitspreken. Ik denk dat we het gaan halen.” 

.

Coolsingel

In het mooiste geval heeft Schuurman met Willem II wat te vieren en ziet hij van een afstandje hoe zijn Feyenoord er met de titel vandoor gaat. Of hij dan via de Tilburgse Heuvel naar de Rotterdamse Coolsingel gaat? “Als het zo mooi uitpakt, dan gaat dat wel gebeuren.”  

.

Bron: OmroepBrabant.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login