Nieuws

Jans boos over bericht opvolging Rutten

on

Ron Jans ontkent ten stelligste dat hij in beeld is om Fred Rutten op te volgen bij Feyenoord, zoals vrijdag door ELF Voetbal werd gemeld. Jans is tevreden in Zwolle en blijft daar voorlopig.

Vanwege de onduidelijkheid rond de toekomst van Rutten steken de geruchten over een eventuele opvolger de kop op. Jans is één van de namen die werd genoemd. Vrijdag werd gemeld dat hij al rond zou zijn met Feyenoord. Tegenover FOX Sports reageerde hij daar zaterdag voor het duel met ADO Den Haag op. “Ik werd gisteren (vrijdag, red.) rond een uur of acht ’s avonds gebeld. Eerst door de NOS, toen door FOX. Wat er waar van was…”

“Het komt van een normaal gesproken zeer onbetrouwbare bron, namelijk ELF Voetbal. Daar stond dat Ron Jans naar Feyenoord gaat. Een week eerder werd er ook al een column geschreven dat ik de club (PEC Zwolle, red.) onder druk zette om meer geld te verdienen”, vervolgt Jans, die fel afsluit. “Een volkomen onbetrouwbare site.”

Ruim een week geleden werd bekend dat het contract van Jans bij PEC Zwolle met een jaar verlengd is. Zijn oude verbintenis liep komende zomer af. “In Zwolle heb ik het hartstikke goed naar mijn zin”, zei hij na de bekendmaking van dat nieuws.

Bron: voetbalprimeur.nl

(null)

You must be logged in to post a comment Login