Nieuws

‘Janmaat zou graag naar Milaan verhuizen’

on

Mocht Internazionale werk gaan maken van Daryl Janmaat, dan heeft het een goede kans dat het eruit komt met de verdediger zelf. Diens zaakwaarnemer Michael Jansen heeft aangegeven dat de speler van Feyenoord graag naar Milaan verhuist. De interesse van de Italianen is vooralsnog echter niet concreet.

Internazionale is nog druk met Juventus aan het onderhandelen over Mauricio Isla. De Chileen is de belangrijkste kandidaat voor de rechtsbackpositie, maar zijn komst is nog lang geen zekerheid. Daarom heeft Inter een lijstje opgesteld met alternatieven, waar ook de namen van Gregory van der Wiel (Paris Saint-Germain) en Daryl Janmaat op voorkomen. “Het klopt dat Inter hem volgt, Janmaat staat op hun verlanglijst”, zegt Jansen in gesprek met FCInterNews.it.

“We hebben nog niet met Feyenoord gesproken, maar dat is voor latere zorg. Als de interesse concreet is, zullen wij met hun in gesprek gaan. Op dit moment blijft hij in Nederland. Inter is een grote club en iedere speler zou er wel willen spelen, ook Janmaat. Het is echter te voorbarig om er meer over te zeggen, eerst moet de belangstelling concreet zijn”, aldus de belangenbehartiger van de geboren Leidschendammer.

Bron: Soccernews.nl

20130723-083148.jpg

You must be logged in to post a comment Login