Nieuws

Janmaat: “We hebben met z’n allen gefaald”

on

Feyenoord-rechtsback Daryl Janmaat baalde zondag flink na de 2-0 nederlaag bij ADO Den Haag. Janmaat, die nu met de Rotterdamse ploeg moet strijden om de derde plek, vond de nederlaag wel terecht.

“Als je zo speelt, win je geen wedstrijden. Het was heel matig, we voetbalden niet. Hier zijn geen excuses voor”, zei Janmaat tegen NUsport. Bij een overwinning had Feyenoord nog kans gemaakt op de tweede plek, die recht geeft op deelname aan de voorronde van de Champions League.

Door de winst van PSV op NEC Nijmegen (4-2) hebben de Eindhovenaren drie punten meer dan Feyenoord met nog één duel te gaan. Als Janmaat met zijn ploeg volgende week van NAC Breda wint, dan is de derde plek zeker voor Feyenoord. “We hadden er moeten staan en hebben met zijn allen gefaald. Ik denk dat we allemaal in de spiegel moeten kijken en dat niemand goed heeft gespeeld.”

Janmaat was in de 37ste minuut wel de veroorzaker van de strafschop, waardoor ADO op 2-0 kwam via Danny Holla. De verdediger raakte Tjaronn Chery licht aan en scheidsrechter Richard Liesveld gaf een strafschop. “Naar mijn idee was het niets, maar het is altijd hetzelfde met die Liesveld. Hij zegt: ‘Als je hem had laten lopen, had hij gescoord’. Ik zeg: ‘Wat moet ik dan? Laten lopen, het is verdomme toch een contactsport'”, aldus Janmaat.

Bron: Soccernews.nl

You must be logged in to post a comment Login