Nieuws

Janmaat: ‘Te laat ballen getoond’

on

Daryl Janmaat betreurde na afloop van het duel met ADO Den Haag vooral de treffer van Danny Bakker kort voor rust. De goal van de ADO-jongeling zorgde voor een fikse woordenwisseling tussen Janmaat en ploeggenoot Joris Mathijsen. Na de thee oogde Feyenoord gretiger, maar genoeg voor ook maar één punt was het niet (3-2).

Zes dagen nadat Feyenoord zeer sterk voor de dag kwam in Utrecht, liepen de Rotterdammers in Den Haag een serieuze dreun op in de strijd om de titel. Janmaat was na afloop in de catacombe duidelijk. “Je weet dat je hier aan de bak moet, want het rommelt in Den Haag. Ze staan onderaan en zullen er bovenop klappen. Dat wisten we, maar daar zijn we niet goed genoeg mee omgegaan. Vooral die tweede treffer kort voor rust kwam hard aan.”

Janmaat vond Feyenoord in de tweede helft beter voor de dag komen. “In de tweede helft hebben we wel ballen getoond en alles gegeven. Het is jammer dat je dan niet wint, maar uiteindelijk was het voor ons te laat. Of we hier de titel verspelen? Daar wil ik niet van spreken, er zijn nog genoeg wedstrijden. Maar duidelijk is wel dat dit dure punten zijn.”

Door de nederlaag blijft Feyenoord de nummer vier van Nederland. Koploper Ajax, dat won op bezoek bij Go Ahead Eagles, heeft een voorsprong van zeven punten op de Rotterdammers.

Bron: Voetbalprimeur.nl

20140127-074516.jpg

You must be logged in to post a comment Login