Nieuws

“Janmaat staat in de belangstelling van diverse clubs”

on

Een aantal Europese clubs heeft interesse getoond in Daryl Janmaat. Dit laat zijn zaakwaarnemer Karel Jansen weten aan Izvestia. Volgens het Russische medium hebben Dinamo Moskou en Rubin Kazan miljoenen euro’s over voor de rechtsback van Feyenoord.

Bovendien zouden Internazionale, Arsenal en een onbekende Engelse club azen op de handtekening van Janmaat. De vleugelverdediger verruilde sc Heerenveen medio 2012 transfervrij voor Feyenoord. Hij ontwikkelde zich razendsnel en de rechtsachter schopte het zelfs tot het Nederlands elftal. Nu zou de 23-jarige speler om en nabij de acht miljoen euro waard zijn.

“Ik zal niet ontkennen dat Janmaat in de belangstelling staat van diverse clubs. Maar ik kan momenteel niet veel specifieker zijn. Clubs in Europa hebben meestal geen haast om al in juli zaken te doen. Ze wachten vaak op de laatste dagen van de transfermarkt om de prijs nog te laten dalen. Feyenoord wil Janmaat graag behouden, maar het is moeilijk in te schatten wat er deze transferperiode nog gaat gebeuren”, aldus Jansen.

Bron: Soccernews.nl

You must be logged in to post a comment Login