Nieuws

Janmaat: ‘Misschien is er volgende maand budget’

on

Daryl Janmaat begrijpt de situatie van Feyenoord. De club heeft op dit moment geen budget om de rechtsback een nieuwe en verbeterde verbintenis aan te bieden. Mogelijk dat er volgende maand wel geld vrij komt.

“Ik heb wel gewoon contact met Martin van Geel. We hebben wel gesprekken onderling. Dat is nog niet officieel, maar wel gewoon contact. We hebben nu allebei aangegeven er nu niet echt mee bezig te willen zijn. Op verzoek van beiden hebben we het gesprek uitgesteld. We willen ons nu focussen op Feyenoord. Dat gesprek gaat er binnenkort vast wel komen”, zegt Janmaat vrijdag in een interview met RTV Rijnmond.

Naar verwachting is dat gesprek in februari, omdat januari een vrij drukke maand is. “Hij heeft ook tegen mij gezegd dat er momenteel geen budget is. Dat is één van de redenen waarom Feyenoord mij nog geen nieuw contract kan aanbieden. Hij zei ook dat er misschien in februari, dan zijn er wat jongens weg, weer meer budget is. Maar als je geen geld hebt, is het ook moeilijk om een opgewaardeerd contract te krijgen.”

Of hij ook daadwerkelijk bij Feyenoord blijft, is nog afwachten. “Je moet toch afwachten waar Feyenoord mee komt en vanuit daar kun je een beslissing maken. Er is nog geen gesprek geweest, dus ik kan er verder niet op ingaan.”

Bron: Soccernews.nl

20140117-170735.jpg

You must be logged in to post a comment Login